A furat noaptea dintr-un restaurant

Un tânăr, din Tg. Mureş, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, pentru comiterea unei infracţiuni de furt calificat. Bărbatul ar fi sustras un laptop, două tablete şi suma de 800 de lei.
La data de 19.05.2017, poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia Municipiului Tg. Mureş, au desfășurat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui tânăr, de 27 de ani, din Tg. Mureş, bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt calificat.

În fapt, în noaptea de 14/15.05.2017, tânărul ar fi pătruns în incinta unui restaurant, situat în Tg. Mureş, prin escaladarea terasei şi a unei ferestre lăsate deschise, de unde ar fi sustras un laptop, două tablete şi suma de aproximativ 800 lei.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, s-a reuşit recuperarea laptopului şi a unei tablete.

La data de 29.05.2017, faţă de tânărul de 27 de ani, s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, iar în ziua de 30.05.2017, pe numele acestuia Judecătoria Tg. Mureş a admis ordonanţa procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Mureş de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş.
La acţiune au participat și poliţişti ai Serviciului Criminalistic și luptători ai Serviciul pentru acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.
Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.