fbpx

A lovit 2 case la Goreni

Ieri, 28 septembrie, în jurul orei 22:00, un autotren a acroșat două case de locuit pe raza localității Goreni.
Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. A fost vorba despre un autotren care a părăsit partea carosabilă și a acroșat două case de locuit, iar în urma impactului șoferul acestuia a rămas încarcerat și au fost afectate conducta de gaze naturale și electricitatea. Pompierii militari au intervenit de îndată pentru extragerea victimei și predarea acesteia echipajului medical de pe ambulanța SAJ, victima, o persoană de sex masculin de 38 de ani, a fost de cod galben.
Pompierii militari au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor iar echipele de intervenție de la furnizorul de gaze naturale și electricitate au remediat problemele în cel mai scurt timp posibil.

La data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Reghin au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe DJ154, în localitatea Goreni, la km. 9+900 m, cu implicarea unui ansamblu de vehicule.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, de 38 ani, din comuna Șieu, județul Bistrița-Năsăud, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, din direcția Reghin-Monor, a părăsit partea carosabilă și a intrat șanțul din partea stângă a direcției sale de mers, iar ulterior a lovit gardurile și fațadele a două imobile, avariind totodată rețelele de caz și electricitate ale acestora.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor și cauzelor producerii evenimentului rutier.

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW