AAGES Târgu-Mureş semnează un contract de 800.000 de euro cu distribuitorul de echipamente pentru construcţii HILTI Ungaria

sursa: Cristina Bellu, ziarul financiar

 

Producătorul de echipamente electrice AAGES Târgu Mureş (AAG) a semnat un contract de 800.000 de euro cu subsidiara din Ungaria a distribuitorului de echipamente şi sisteme pentru construcţii HILTI, potrivit unui raport publicat la bursă.

„Compania a semnat un contract în valoare de 800.000 de euro cu HILTI Ungaria, la care se adaugă şi cel încheiat cu LTM Tunisia şi care deschide o nouă piaţă, crescând astfel la 25 numărul ţărilor în care produsele AAGES sunt prezente. “, menţionează compania cu 36 mil. lei capitalizare, listată în luna iunie 2017 pe segmentul principal de tranzacţionare.

Odată cu semnarea acestor contracte, capacitatea producţiei este acoperită integral în primul semestru din 2018.

Acţiunile AAGES se tranzacţionează în ședinţa de marţi la 3,70 lei, preţ în creştere cu 0,54% cu cel din şedinţa precedent.

Compania s-a listat în iunie 2017 la BVB în urma celei mai rapide oferte publice iniţiale (IPO) de vânzare acţiuni a unei companii private, de doar câteva zile.

 

Sursa: ziarul financiar

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.