Accesarea creditului de peste 77 milioane lei pentru repararea pistei Aeroportului ‘Transilvania’,unul din obiectivele CJ Mureş

Accesarea unui credit în valoare de peste 77 milioane de lei necesar pentru refacerea pistei Aeroportului ‘Transilvania’ din Târgu Mureş este unul dintre obiectivele principale pentru anul 2017, a anunţat Peter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, pe site-ul instituţiei.

Potrivit lui Peter Ferenc, Consiliul Judeţean Mureş a aprobat la ultima şedinţă contractarea şi garantarea unei finanţări rambursabile în valoare de 77 milioane de lei pentru realizarea reparaţiei capitale a pistei Aeroportului ‘Transilvania’ Târgu Mureş, astfel încât cursele aeriene să poată fi reluate.

Conducerea CJ Mureş consideră că în urma realizării acestei investiţii ar fi eliminate neconformităţile constatate de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română, care au dus la suspendarea tuturor curselor regulate de pe acest aeroport.

În luna noiembrie, compania Wizz Air a anunţat suspendarea temporară a curselor de pe Aeroportul ‘Transilvania’ Târgu Mureş , însemnând 23 de sosiri săptămânale şi 22 de plecări, până la finalizarea lucrărilor de modernizare a pistei de decolare.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Bravo lui,dar Intentiile bune ale lui Peter sunt subminate de duetul Baceanu Toni si Gherendi Luminita care au regizat intreaga situatie de la aeroport ca sa faca rost de bani pentru buzunarul propriu din accesarea creditului si din lucrarile de constructii avansand un proiect frumos ambalat dar lipsit de solutie tehnica acoperitoare situatiei ci doar de ocazie pana la prima iarna dupa care o sa urmeze alti bani ca necesar in carpirea pistei.Dar cel mai tare este Peti Andras care a renuntat la finantarea gratuita a extinderii pistei si a anulat licitatia de constructive iar acum vine si pozeaza in fata mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.