fbpx

Accident cu 11 victime la Bălăușeri

Accident rutier produs în localitatea Bălăușeri, în care au fost implicate un autoturism și un microbuz de transport persoane. În incident au fost implicate 11 persoane, 10 adulți și un minor. Nu sunt victime încarcerate. Intervin pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș, împreună cu SVSU Bălăușeri.

Momentan două victime de cod galben au fost transportate la spital de către ambulantele SMURD prezente la fața locului, celalalte victime sunt evaluate medical. Forțe dislocate : 3 ambulante – 2 B2, 1 C1, 1 SAJ, 1 APIC, 1 ATPVM (autospeciala de transport victime multiple) cu personal din cadrul UPU Târgu Mureș, un echipaj de descarcerare , 2 ASAS ( 1 din cadrul SVSU Bălăușeri).

În urma evaluării medicale a celorlalte victime, la fața locului, s-a stabilit faptul că în urma impactului au rezultat în total 11 victime, dintre care – 9 adulți cod galben, 1 minor în vârstă de aproximativ 12 ani cod galben și încă un adult cod verde. Victimele de cod galben sunt transportate în aceste momente la UPU Târgu Mureș, iar victima de cod verde este asistată medical la fața locului.

Foto: Info Trafic Targu Mureș

La data de 4 august, în jurul orei 18:30, pe DN 13 E60, în localitatea Bălăușeri, a avut loc un accident rutier, cu victime.

Impactul a avut loc între un microbuz înmatriculat în Ungaria și un autoturism condus de un bărbat, de 53 de ani, din Huedin.

10 persoane au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW