fbpx

Accident cu 4 victime la Lechinta

Asigurare masuri PSI la un accident rutier produs in loc. Lechinta, str. Principala – un autoturism a intrat in coliziune cu un stalp de beton. Intervin pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Ludus si pompierii voluntari din cadrul SVSU Iernut.

In urma coliziunii autoturismul s-a rasturnat in afara partii carosabile rezultand 4 victime. 2 victime – cod rosu – au fost proiectate in afara autoturismului si li se acorda ingrijiri medicale de catre echipajele SMURD aflate la locul evenimentului, respectiv 2 victime – cod verde care se afla in afara oricarui pericol. La fata locului s-a deplasat si elicopterul SMURD. Circulatia este blocata pe ambele sensuri de mers pe DJ 152A datorita echipajelor de interventie aflate pe carosabil. Interventia este in derulare.

O victima – cod rosu a fost preluata de elicopter si va fi transportata la UPU Targu Mures. Cea de a doua victima proiectata din autoturism a fost declarata decedata in urma manevrelor de resuscitare aplicate. Circulatia este in continuare blocata. Info ISU Mures

Astăzi, în jurul orei 12.00, polițiștii au fost sesizați să intervină la un eveniment rutier, produs pe DJ 152A, între localitățile Iernut și Lechința, în urma căruia a rezultat decesul unei persoane și rănirea altor 3.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un singur autoturism, înmatriculat în județul Mureș, care a părăsit partea carosabilă, a lovit un cap de pod, ulterior răsturnându-se.

În urma accidentului, unui tânăr, de 28 de ani, i-au fost efectuate manevre de resuscitare, de către echipajul medical prezent la fața locului, însă, din nefericire, a fost declarat decesul acestuia.

Alte 3 persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 31 de ani, au suferit vătămări corporale, fiind transportate la unitatea spitalicească.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în cadrul unui dosar penal, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor și cauzelor producerii evenimentului rutier.

În acest moment, circulația este blocată, traficul fiind deviat pe străzile adiacente.

Info ISU Mures

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW