fbpx

Accident cu o victima în Sângeorgiu de Mureș

Accident rutier produs între două autoturisme în localitatea Sângeorgiu de Mureș. Intervin pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș.

La fața locului s-a deplasat un efectiv de 8 militari ce încadrează o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare. În urma impactului a rezultat o victimă de sex feminin, încarcerată, pentru care se asigură în aceste momente manevrele de descarcerare pentru extragerea acesteia din autoturism. De asemenea un minor a fost preluat de ambulanța SMURD – Terapie Intensivă Mobilă și o altă victimă de sex masculin este asistată medical la fața locului. Se asigură măsurile specifice prevenirii și stingerii incendiilor.

Victima de sex feminin a fost extrasă din autoturism, iar în urma evaluării medicale i-a fost atribuit cod roșu, minorul preluat de SMURD TIM este de cod galben, iar cealaltă victimă asistată medical la fața locului este de cod verde. Circulația este blocată pe ambele sensuri.

Victimele sunt transportate în aceste momente la spital, de echipajele medicale SMURD și SAJ. Se acționează pentru îndepărtarea efectelor negative produse, de pe suprafața carosabilă. Circulația este în continuare blocată pe ambele sensuri.

INFO ISU Mureș

Foto: Facebook și Isu Mureș

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW