Accident grav la Iernut

La data de 11 ianuarie a.c., ora 00:00, pe DN 15 E60, pe raza localităţii Iernut, o femeie, de 27 de ani, din localitatea Luduş, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar de o tânără de 20 de ani, din localitatea Iernut.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto de 27 de ani şi rănirea uşoară a altor două pasagere aflate în autoturismul condus de aceasta, de 21, respectiv 16 ani.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea, cu exactitate, a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

INFRACŢIUNE RUTIERĂ

#La data de 12 ianuarie a.c., la ora 16:00, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului, au oprit în trafic, pe raza localităţii Vărgata, un autoturism condus de un bărbat, de 26 de ani, din localitatea Vărgata.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a stabilit că autorizaţia de circulaţie provizorie este expirată.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neîmnatriculat.

ACȚIUNI ALE POLIȚIEI MUREŞENE, PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

In perioada 11-13 ianuarie a.c., polițiștii au intervenit la peste 140 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 450 de sancţiuni contravenţionale pentru ilegalitățile depistate și au fost constatate peste 40 de infracțiuni.
În perioada menţionată, poliţiştii au acționat, la nivel judeţean, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.
S-a intervenit la 141 de evenimente, dintre care 123 au fost sesizate prin 112.
În urma activităților, au fost constatate 41 de infracţiuni, 14 persoane fiind surprinse în flagrant delict, în cauzele instrumentate au fost dispuse 4 măsuri preventive.
Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 453 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 197.200 de lei.
Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române, poliţiştii rutieri desfăşurând activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic.
Astfel, au fost reținute 40 de permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Foto: Info Trafic Târgu Mureș + Radare – Andrei Neacsa

Comentează cu Facebook