Accident pe Calea Sighișoarei. UPDATE

Echipaje de la ISU Tîrgu Mureș au asigurat măsuri PSI, sâmbătă seara în jurul orei 23 la un accident rutier pe Calea Sighișoarei din Tîrgu Mureș. ”Nu sunt victime încarcerate. Circulația este oprită pe un sens de mers”, potrivit purtătorului de cuvânt, Virag Cristian Petrică.

La data de 16 martie a.c., în jurul orei 22.30, pe strada Calea Sighişoarei, din municipiul Tîrgu Mureş, un tânăr de 26 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto şi vătămarea corporală gravă unui pasager, de 16 ani, din localitatea Tîrgu Mureş, aflat în autoturismul condus de acesta.

Fiind testat cu aparatul etilotest, conducătorului auto i-a rezultat o valoare de 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificării în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Comentează cu Facebook