Accident rutier grav între Recea și Sânpaul

În urma cu câteva minute s-a produs un accident rutier între Recea și Sânpaul , între un tir și un autoturism. În urma accidentului a rezultat o victimă în stop cardio-respirator, încarcerată. Circulația la ieșirea din Recea este blocată, se intervine pentru intubarea victimei și descarcerarea acesteia. Intervin pompierii de la ISU Mureș.

Comunicatul IPJ

Astăzi, în jurul orei 17.00, DN 15 E60, la km. 57+350 m, între localitățile Recea și Sânpaul s-a produs un accident rutier cu implicarea a două autovehicule.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, conducătorul unui autoturism, înmatriculat în județul Mureș, pe un sector de drum în aliniament, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, unde a intrat in coliziune frontală un ansamblu de vehicule, înmatriculat în Lituania, care circula din sens opus.

Conducătorului autoturismului i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate, însă din nefericire a fost declarat decesul acestuia.

Traficul este blocat, iar polițiștii desfășoară cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Comentează cu Facebook