Accident rutier la Bălăușeri

Astăzi, in jurul orei 13.30, pe DN 13 E60, în localitatea Bălăușeri a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autovehicule.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, conducătoarea unui autoturism înmatriculat în județul Sibiu, la ieșirea de pe DJ 142 pe DN13 E60, pe fondul neacordării de prioritate unei autoutilitare, înmatriculate în județul Maramureș care circula pe drumul prioritar din direcția Tîrgu Mureș- Sighișoara, a intrat în coliziune cu aceasta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, după care a părăsit partea carosabilă, ulterior răsturnându-se.

În urma accidentului, au rezultat două victime, respectiv conducătoarea autoturismului și o pasageră aflată în autoturismul condus de aceasta, care au fost transportate la U.P.U. Tîrgu Mures, pentru a le fi acordate îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor imprejurărilor producerii incidentului.

In momentul de față traficul se desfășoara în condiții normale, aflăm de la purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș.

Comentează cu Facebook