fbpx

ACCIDENTE RUTIERE

La data de 14 octombrie a.c., pe strada Avram Iancu, din Târnăveni, a avut loc un accident rutier, cu o victimă. Conducătorul autovehiculului, un bărbat, de 53 de ani, din localitate, ar fi surprins şi accidentat o femeie, de 65 de ani, angajată în traversarea străzii.

În urma accidentului, femeia a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

La aceeaşi data, pe DN 15/60, la km 58+293 m., în afara localităţii Recea, a avut loc un accident rutier între două autoturisme. Unul dintre conducătorii auto, un bărbat, de 72 de ani, din Târgu Mureş, a fost rănit, fiind transportat la unitatea spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal,pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

La data de 14.10.2021,în municipiul Târgu Mureş, pe strada Alexandru Papiu Ilarian, intersecţie cu strada Negoiului, a avut loc un accident rutier, cu victimă. Impactul s-a produs între două autoturisme conduse de doi bărbaţi, de 29 de ani şi 66 de ani, din Maramureş şi Târgu Mureş. În urma accidentului, o femeie, de 56 de ani, pasager în autoturismul condus de şoferul din Târgu Mureş, a fost rănită. Poliţiştii au deschis dosar penal, pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul.

CERCETAT PENTRU INFRACŢIUNI LA REGIMUL RUTIER Poliţiştii din Reghin cercetează un bărbat, din Mureş, bănuit că ar fi condus sub influenţa alcoolului şi cu permisul suspendat. La data de 14 octombrie 2021, poliţiştii Biroului Rutier din Reghin au oprit, în trafic, pe DC153 B, un autoturism condus de un bărbat,de 41 de ani, din Mureş. În urma testării cu aparatul etilotest, acestuia i-a reieşit o valoare de 0,88 mg/l alcoolul pur în aerul expirat, fiind condus la unitatea spitalicească, în vederea recoltării probelor biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, s-a mai constatat că acesta avea dreptul de a conduce suspendat. În urma probatoriului administrat, faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW