Accidente rutiere de 1 Decembrie

 

  • La data de 01.12.2017, ora 07.44, în municipiul Tîrgu-Mureș, pe B-dul 1 Decembrie 1918, un bărbat, de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul pătrunderii în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric, a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus din direcția str. Înfrățirii, de către un tânăr, de 27 de ani, care a pătruns în intersecție pe culoarea verde a semaforului electric pentru a efectua virajul la stânga, pe B-dul 1 Decembrie 1918.
    În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a ambilor conducători auto implicați în accident.

 

  • La data de 01.12.2017, ora 22:30, ofițerul de serviciu din cadrul Poliției municipiului Reghin a fost sesizat de către medicul din cadrul CPU Reghin despre faptul că la această unitate s-a prezentat o persoană care reclamă faptul că a fost victima unui accident rutier.
    În urma investigațiilor s-a stabilit faptul că în aceeaşi zi, în jurul orei 20:00, pe DN 16, km 77+820, comuna Breaza, sat Filpișu Mare, un tânăr, de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe direcţia Filpișu Mare – Fărăgău, într-o curbă la stânga, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un cap de pod.
    Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.