Actrița Elena Purea – nominalizată la Gala Premiilor Radio România Cultural 2017

Actrița Companiei Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș, Elena Purea a fost nominalizată la Gala Premiilor Radio România Cultural 2017, pentru rolul Pepa din spectacolul FEMEI ÎN PRAGUL UNEI CRIZE DE NERVI după Pedro Almodóvar, un spectacol de Răzvan Mazilu!!!
Radio România Cultural va premia luni, 20 martie, pe scena Teatrului Odeon, cele mai importante reuşite ale culturii din anul 2016.
Juriul de specialitate a făcut cunoscute nominalizările la cele nouă categorii de premii (poezie, proză, teatru, film, arte plastice, știință, muzică, educație, proiecte culturale) care vor fi acordate în cadrul celei de-a XVII-a ediţie a Galei Premiilor Radio România Cultural.
Radio România Cultural va premia, la categoria TEATRU, una dintre următoarele nominalizări: Regizorul Bobi Pricop și echipa spectacolului O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții după Mark Haddon, producție a Teatrului Național ,,I. L. Caragiale” din București, regizorul Yuri Kordonski și echipa spectacolului În adâncuri după N.V. Gogol, producție a Teatrului Maghiar de Stat din Cluj-Napoca, regizoarea Catinca Drăgănescu, pentru dinamismul temelor abordate, demersul de documentare și pertinența viziunii scenice în spectacolele sale din 2016, şi actriţa Elena Purea, pentru rolul PEPA din spectacolul Femei în pragul unei crize de nervi după Pedro Almodóvar, în regia lui Răzvan Mazilu, musical produs de Teatrul Național din Târgu Mureș.
A XVII-a ediţie a Galei Premiilor Radio România Cultural este un eveniment produs de Radio România Cultural, în parteneriat cu Teatrul Odeon. Spectacolul va fi transmis în direct onair şi online de Radio România Cultural. Înregistrarea show-ului va fi difuzată de coproducătorul galei, TVR.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.