Adevărul despre Aeroportul „Transilvania”,în PUNCTUL 607

?

Ediţia cu nr. 607 a săptămânalului de Mureş şi Harghita PUNCTUL aduce o amplă analiză a situaţiei de la Aeroportul Internaţional „Transilvania” din Tîrgu Mureş. Ştire şocantă sau nu, ce ştia şi ce  nu ştia Consiliul Judeţean şi alte detalii, aflaţi în paginile 4 şi 5, cu introducere în pagina 1.

Opinia subsemnatei despre Ordinul ministrului Educaţiei despre reglementările privind orele alocate temelor pentru acasă, un ceas pentru cei mici, două ore elevilor de liceu, o găsiţi în pagina 1.

Ştirile din domeniul social care pun punctul pe i, printre care şi arestarea consilierului unui fost ministru al Mediului, aflaţi în pagina 2.

Reportajul subsemnatei despre Szasz Lenke, profesoara care traduce din esperanto în maghiară şi din română în esperanto. De la Praid la Stone City-cu detalii în pagina 3.

Imola Grama transmite de la Reghin despre Centrul de Educaţie şi Îngrijirea copilului, dar şi despre un semniar cu Ionuţ Iftimoaie. Detalii în pagina 6.

De la Luduş transmite A. Iona Borgovan, ştirile care pun punctul pe i, şi planul de modernizare pentru Parcul Tineretului , cu detalii în pagina 7.

Pagina de sport aduce detalii despre City’us  şi meciul pierdut cu ruşii. Citiţi în pagina 8.

Cristina Vancea transmite de la Sighişoara despre taxe, poregătiri de sărbători, modificări de circulaţie şi despre radarul patrimoniului implementat  în premieră la Sighişoara. Detalii în pagina 10.

De la Târnăveni transmite Mircea Barbu. Nimeni nu vrea să cureţe zăpaqda, noroc că încă nu a nins, decesul unui fotbalist din generaţia de aur şi computerul tomograf. Detalii în pagina 11.

Pagina dedicată ştirilor din judeţul Harghita vorbeşte despre oile atacate de lupi la stână, despre primarul din Budapesta şi facilitarea legăturilor dintre investitori. Detalii în pagina 12.

În pagina 13 găsiţi detalii despre primii beneficiari ai legii ce permite ieşirea la pensie fără penalizare a celor care au stagiul de cotizare complet , mai au doar doi ani până la vârsta pensionării şi au locuit 30 de ani în Tîrgu Mureş sau pe o rază de 8km în jurul municipiului.

Cei care doresc să cumpere terenuri, case ori apartamente scoase la licitaţie au la dispoziţie anunţurile executorilor judecătoreşti în pagina 14.

Pagina 16 aduce ştirea din sport: mureşenii au obţinut medalia de bronz la campionatzul European de karate Kyokushin.

Lectură plăcută!

EM

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.