Aeroportul din Târgu Mureș va avea un administrator executiv

Două dintre posturile de administrator din cadrul Consiliul de Administraţie al R.A. „Aeroportul Transilvania” Tîrgu Mureş – administrator executiv, vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie şi administrator neexecutiv, membru al comitetului de audit sunt vacante.

Pentru respectarea numărului minim legal de administratori ai regiei, Consiliul Județean propune mandatarea ca administrator executiv – vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie a domnului Pop Ioan-Petru, până la finalizarea procedurii de selecţie, cu respectarea perioadei maxime de 4 luni prevăzută de normele legale.

Exercitarea mandatului de administrator provizoriu se va face în temeiul contractului de mandat, Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş fiind mandatat cu semnarea acestuia.

Proiectul de hotărâre privind stabilirea unor măsuri de asigurare a managementului Regiei Autonome „Aeroportul Transilvania” Tîrgu
Mureş va fi supus aprobării consilierilor județeni în ședința de joi 25 mai.

Mai multe detalii AICI.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

3 Comentarii

 1. cris de mures

  Tot articolul este ca o “citare ” a unei legi! Multumim pentru informatie, dar cred ca avem nevoie de ceva mult mai personal, mult mai democratic, mult mai civilizat, mult mai umant! Nu cred ca ne intereseaza “statutul” acestui director! Ce conteaza pentru toti targumuresenii, toti transilvaneni, este un aeroport in conditile normale de “aeroport”, unde sa putem ateriza, decola , indiferent de ruta, implicit indiferent de “statutul” noului director!
  As vrea sa vad “articolul” care ne informeaza , ca noul director are ca plan de conducere urmatoarele: Aeroportul Targu Mures, este cel mai modern, sigur, civilizat aeroport din Romania! Aeroportul Targu Mures, are linii directe,( sper ca este exprimarea adecvata), cu toate capitalele Europei si in curand cu toate capitalele din intreaga lume, la un pret accesibil fiecarui cetatean roman!…. Bine…. las povestile pentru copii, dar… cine stie?
  Ideea este ca Aeroportul Targu Mures, va devenii o cladire in paragina, ca multe alte cladiri simboluri ale Targu Muresului! Si e pacat!
  Semnat: cetatean al orasului Targu Mures!

 2. Hello. And Bye.

 3. Mari papagali pentru mari papagali serviti cu incredere bobite si prostioare…Consiliul de Administratie al aeroportului este ilegal facut special numai ca Peti sa-si ia cei 3.000 euro/luna sa taie frunze la caini si sa dea interviuri la TV din Ungaria cu marile lui realizari de a inchide aeroportul.Stirea este o dezinformare crasa intrucat Pop asta este aruncat in joc aiurea numai ca sa-i asigure spatele lui Peti .Activitate pentru care ia si el 2.500 euro/luna.Aici apare o intrebare daca merita sa-ti pui la bataie dosul pentru 2.500 euro/luna.Pop zice ca da .Dar o sa –l vedem noi pe individ ce zice dupa ce explodeaza bomba aeroport ce ticaie tot mai tare sic and scapa cine poate si Peti arunca totul in carca lui. Pop ii chiar fraier sau luat de fraier?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.