fbpx

Ajutoare la Râpa de Jos cu sprijinul mureșencei Miss Univers România

În data de 25.11.2021, ora 19:30 în cadrul proiectului „Dragă Moş Crăciun”, Miss Universe România 2021, Carmina Olimpia Cotfas, care este unul dintre ajutoarele lui Moş Crăciun în acest an, se va deplasa în satul Râpa de Jos, pentru a dărui unor copilaşi dintr-o familie cu venituri modeste, îmbrăcămintea şi încălţămintea dorită de aceştia. Întrucât cei trei copii care au nevoie de încălţăminte şi de îmbrăcăminte de iarnă, Moş Crăciun a decis ca acestea să le fie oferite acum, dat fiind sezonul rece.

Alături de Miss Universe România 2021 se va afla Marisa Mureşan, campioană naţională la călărie (precum şi multiplă vicecampioană naţională), membră a clubului de echitaţie Scorillo. Întâlnirea celor trei copilaşi cu ajutoarele lui Moş Crăciun va avea loc la Biserica Ortodoxă din satul Râpa de Jos.


În cadrul campaniei „Dragă Moş Crăciun, cei trei copilaşi din Râpa de Jos i-au scris lui Moş Crăciun câte o scrisoare, prin care l-au rugat să le îndeplinească o serie de dorinţe, cele mai arzătoare fiind articolele de îmbrăcăminte şi încălţăminte.

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW