Al 604-lea e pe tarabe!

dscn0377A apărut ediţia cu numărul 604 a săptămânalului de Mureş şi Harghita. Opinia despre Salarii mai inegale este semnată de Titi Dălălău. Detalii pe pagina 1. 

Pagina 2  aduce ştiri despre noile arestări decise de DNA şi o prezentare a evenimentului organizat de Liga Studenţilor Tîrgu Mureş în colaborare cu Organizaţia Studenţească de Medicină Dentară, The Talent of UMF, ce va avea loc joi, 10 noiembrie de la ora 18 la Casa de Cultură a Studenţilor din municipiu.

În pagina 3, articolul subsemnatei, ce dă şi capul de ziar, intitulat Datorită unui pescar tîrgumureşean, apele râului Mureş sunt mai curate”. Perseverenţa unui cetăţean responsabil a stopat poluarea râului cu deversări de la balastiere.

Evenimentul săptămânii trecute, a XXIII-a ediţie a ceea ce se numeşte Topul Firmelor este prezentat de Titi Dălălău. Detalii în paginile 4 şi 5. 

Pagina dedicată municipiului Reghin aduce ştiri semnate de Imola Grama, despre un  Maraton de diplome , şi o Seară de muzică folk şi mliteratură de calitate. Detalii în pagina 6.

De la Luduş aflăm că pregătirile sunt gata pentru întâmpinarea iernii. Ştirile care pun punctul pe i le găsiţi tot pe pagina 7, semnată de AI Borgovan.

Pagina de sănătate prezintă Legea dieteticianului, detalii pe pagina 8, semnată de Cristina Vancea.

Eduard Novak, singurul campion paralimpic va înfiinţa o Academie de Ciclism. Detalii aflaţi în pagina 9.

Pagina de Sighişoara aduce ştiri despre explozia dintr-un bar din municipiu, despre şansa de reabilitare a Sălii Mihai Eminescu, rezultate de la lupte libere, filmări  pentru o producţie americană,şi proiect pentru organizarea Târgului de Crăciun. Detalii în pagina 10.

Din municipiul Târnăveni transmite Mircea Barbu: despre sărbătoarea recoltei de la Bobohalma, despre infracţiuni, despre datoriile la apă şi despre mandatul al patrulea de expert local pentru rromi. Detalii în pagina 11.

Din pagina dedicată judeţului Harghita aflăm despre premierea olimpicilor, despre zona preferată de turişti, dar şi despre medici incompatibili, cu detalii în pagina 13.

Cei care sunt interesaţi să cumpere apartamente, case ori terenuri scoase la licitaţie au la dispoziţie anunţurile executorilor judecătoreşti în pagina 14.

Lectură plăcută!

EM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.