Alegeri locale la PDL Luduş

alegeri pdlVineri, 25 octombrie, a avut loc adunarea de alegeri în organizaţia PDL, filiala Luduş. Au fost prezenţi un număr de 60 de persoane, delegaţi la această adunare. Printre participanți s-a numărat şi deputatul Florin Urcan, fost primar al oraşului în legislatura 2008 – 2012, fost preşedinte a organizaţiei locale şi responsabil din partea Biroului Permanent Judeţean Mureş cu organizarea alegerilor în organizaţiile PDL din Colegiul 4.

A fost luată în discuţie o singură candidatură pentru șefia filialei Luduș, a lui Ciprian Turdean, care a fost ales în unanimitate de voturi, după ce şi-a prezentat Programul cu care a candidat: O nouă atitudine – Un nou PDL.
Echipa de conducere este constituită din ing. Florin Ghiuro Varo, dr. Vitalie Suruceanu, ec. Sorin Hăţăgan, prof. Ioan Pop, prof. Tănasie Bologa, ing. Vasile Trifan, fotograf Marius Popa, educator Paula Stîna, educator Ovidia David, jurist Diana Coman, ing. Călin Bîrlean. Funcţiile de vicepreşedinţi şi secretari executivi vor fi stabilite la prima şedinţă a Biroului Permanent Local.

Despre Turdean

Juristul Ciprian Turdean s-a născut la Luduş în anul 1977, este căsătorit şi are doi copii. Câteva dintre obiectivele principale pe care şi le-a propus: atragerea de noi membrii; strategia de comunicare şi cea privind politicile locale ale partidului; pregătirea pentru alegerile din anul 2014; câştigarea de către PDL a alegerilor locale din anul 2016. Despre acestea, Ciprian Turdean a afirmat: „Candidatul pentru funcţia de primar al oraşului Luduş va fi stabilit la primăvară în urma unui concurs de proiecte la nivel local”.

Ioan A. Borgovan

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.