Alexandra Ușurelu – concert de emoție la Tîrgu Mureș

Alexandra Ușurelu face parte din foarte puținele artiste care a ales să nu poarte bluze strâmte și colanți ca să fie băgată în seamă de emisiunile de “divertisment”.

Alexandra Ușurelu, tânăra artistă indie care a readus în ultimii ani bunul simț (!!!) pe scenele de concert din România prin muzica sa curată și producțiile surprinzătoare, fără artificii sau acțiuni agresive de promovare, a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă și fantomatică speranță: să câștige simpatia unui public cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol. Albumul său de debut, „La capătul lumii”, a fost de trei ori nominalizat, la numai 3 luni de la lansare, la Gala Premiilor Muzicale Radio România la categoriile „Cel mai bun debut”, „Cel mai bun duet” şi „Cel mai bun album”. Recent, Alexandra Ușurelu a lansat un nou cântec, „Rămâi gândul cel dintâi”.

Duminică, 28 mai, de la ora 20 în Cetatea Medievală sunteţi așteptaţi la un concert fin, delicat, emoționant, simplu, sincer, curat. E de văzut și de auzit.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.