Am promovat în LIGA I

a49728cc074070ad052066f0c114423eASA Tîrgu-Mureș a promovat în Liga I. Meciul care trebuia să aducă pasul spre prima scenă a fost câștigat, fără drept de apel, 5-0 în fața Gloriei Bistrița. După o primă repriză cu nenumărate ocazii, dar fără gol, partea secundă a însemnat descătușarea jucătorilor pregătiți de Adrian Falub.
În 21 de minute, roș-albaștri au făcut 4-0. Voiculeț sparge gheața în minutul 48, cu un șut plasat, de la marginea careului. Amauri Morais dublează avantajul după 4 minute, acesta reluând în plasă, după ce șutul lui Bobi Verdeș este blocat de defensiva bistrițeană. 3-0 se face după alte 5 minute.
Hora pătrunde pe dreapta, centrează la întâlnire, iar Bumba îl învinge pe portarul advers. Căpitanul Ndoye își trece și el numele pe lista marcatorilor în minutul 66, reluarea sa cu capul fiind fără speranțe pentru Uilean. Ultimul gol al meciului vine în minutul 80. Din nou Hanca la centrare, dar de această dată nou intratul Szilagyi la finalizare. Cap la colțul lung și tabela se închide la 5-0.
„La pauză aveam pulsul 200. Era al treilea meci consecutiv în care ratam o mulțime de ocazii. Până la urmă a ieșit bine, iar acum merităm să ne bucurăm. Am dovedit calitate și am meritat victoria. O performanță importantă, dacă stăm să ne gândim de unde am pornit, acel meci cu Mioveniul care era decisiv pentru calificarea în play-off. Cred eu că am fost cea mai bună echipă din această serie și am dovedit acest lucru pe teren. Felicit jucătorii pentru că s-au dăruit pentru această performanță, publicul, pentru că am văzut un entuziasm deosebit. Trebuie să ne bucurăm toți. Pentru mine, dintre toate promovările aceasta va fi cea mai grea” – Adrian Falub.
Felicitări băieților noștri pentru performanța obținută în acest sezon ! O promovare mult dorită, muncită și care, la un moment dat, părea imposibil de atins. Le mulțumim tuturor celor care au fost alături de culorile roșu-albastru, parteneri, suporteri și îi invităm și pe cei care nu au crezut în această echipă și în acest staff să ne bucurăm împreună pentru promovare, pentru Tîrgu-Mureș!
ASA a evoluat în partida cu Gloria Bistrița cu următorii jucători: Stăncioiu – Hanca, Vîrtic, Bejan, Sepsi – Voiculeț (83-Ologu), Ndoye, Hora – Amauri, Verdeș (67-Alex. Dan), Bumba (72-Szilagyi).
În urma victoriei de sâmbătă seara, ASA Tîrgu-Mureș revine pe primul loc al play-off-ului, cu 34 de puncte, la egalitate cu CSU Craiova. În ultima etapă, roș-albaștri vor juca în deplasare cu FC Olt Slatina.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.