Analize medicale non-invazive, gratuite pentru sighișoreni

Asociația ÎNGRIJIRE ACASĂ anunţă organizarea unui EVENIMENT STRADAL DE ANALIZE MEDICALE GRATUITE, NON-INVAZIVE, în cadrul proiectului social ,,Din inimă şi respect pentru Seniori’’, co-finanţat de la bugetul local al Municipiului Sighişoara, prin regimul finanţărilor nerambursabile alocate de la bugetul local al municipiului Sighişoara pentru activităţi non-profit de interes local.

Evenimentului stradal va avea loc în data de 19 septembrie (marți), în zona Spitalului Municipal Sighişoara, în dreptul imobilului din str. Zaharia Boiu nr 42-44, în intervalul orar 11:00 – 16:00. În cadrul acestui eveniment, Asociaţia Îngrijire Acasă va oferi următoarele analize de testare rapidă şi măsurători ai parametri gratuite sighişorenilor cu vârsta de peste 60 de ani: Tensiune Arterială, Glicemie, Trigliceride, Colesterol, Puls.

Asociația INGRIJIRE ACASĂ este o organizație non-profit cu sediul la Brașov și sucursale în alte 5 judeţe şi se ocupă atât cu furnizarea de Ingrijiri socio-medicale la domiciliul varstnicilor si a persoanelor cu dizabilitati, cât şi cu organizarea de cursuri de formare şi calificare profesională în meseria de îngrijitor la domiciliu.

„Îngrijiri la domiciliu este o echipă de oameni dedicați, implicați în a face viața vârstnicilor din România mai bună cu fiecare dată când le călcăm pragul. În momentul de față ne găsiți în județele Brașov, Sibiu, Prahova, Mureș, Cluj, Bistrița Năsăud și Neamț dar lista continuă să crească.

Viziunea noastră este de a ajunge cel mai mare furnizor de servicii de îngrijiri la domiciliu din România. Misiunea pe care ne-am asumat-o este de a crește calitatea vieții vârstnicilor din România prin ceea ce facem. Valorile după care ne ghidăm sunt:

Bunătate și căldură – Ne tratăm fiecare pacient așa cum ne-ar plăcea să fie bunicii noștri tratați

Seriozitate – Facem ceea ce spunem că facem, atunci când spunem că facem

Echipă – Ne susținem unii pe alții, ne sprijinim atunci când e nevoie și comunicăm întotdeauna”, se arată pe siteul www.ingrijireacasa.ro.

Pentru mai multe detalii şi informaţii: Asociaţia Îngrijire Acasă; persoană contact – Boghiu Samoilă Flavia; funcţie – Vicepreşedinte şi Membru Fondator; Date contact – 0756/394.047 ; ingrijireacasa@gmail.com.

Cristina Vancea sursa: Asociația ÎNGRIJIRE ACASĂ

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.