Antenele se recepţionează HD în reţeaua RCS

badea

O parte din posturile HD ale Antenei Group sunt şi în rețeaua RCS&RDS. În primă fază este vorba despre posturile Antena 1 HD, Antena 3 HD și Antena Stars HD, anunță compania într-un comunicat.

“Informăm abonaţii că, în întâmpinarea dorinţei acestora de a se bucura de un conţinut TV cât mai variat şi de actualitate, decizia RCS & RDS de a introduce în grilă versiunea HD a canalelor Antena Group se bazează pe comunicatul public al Antena Group, cât şi pe angajamentul făcut de Antena Group în acordurile de retransmisie şi corespondenţa purtată cu RCS & RDS în acest context, prin care Antena Group a autorizat RCS & RDS să preia „gratuit” şi să retransmită în reţeaua sa de cablu digital, în format HD, oricare din canalele sale, fără să fie necesară plata vreunei sume de orice natură către sau posibilitatea ridicării de pretenţii de orice natură de către oricare dintre entităţile grupului Intact.” se spune în comunicat.

În cazul în care, începând cu 30 noiembrie, semnalul pentru canalele Antena 1 HD, Antena 3 HD şi Antena Stars HD nu va fi disponibil automat, sunteţi rugaţi să (re)scanaţi canalele TV din grilă.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. De ce nu se poate si pe satelit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.