AORecon organizează la Tîrgu Mureș Cursul ”Principiile Artroplastiei Totale de Șold și Genunchi”

În perioada 13.09.- 14.09.2019 în cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș, va avea loc un curs interactiv bazat pe elementele cele mai importante aferente artroplastiei totale, tehnici care pun pacientul pe primul plan.

                AORecon reprezintă o rețea globală de ortopedie, oferind cursuri de calitate înaltă și excelând prin perseverență comună. Evenimentul va avea loc pe parcursul a două zile adresându-se în special chirurgilor ortopezi atestați și rezidenților ortopezi avansați.

                Scopul evenimentului este îmbunătățirea principiilor fundamentale și acumularea de concepte noi în tratarea pacienților ce necesită artroplastie primară pentru șold și genunchi. Acest curs este un prim pas în aprofundarea noțiunilor legate de artroplastia articulară.  Cursul este structurat pe mai multe părți interactive, acoperind noțiuni teoretice esențiale prin prezentări bazate pe cazuri din practică și dezbateri pe grupuri despre fiecare subiect abordat pentru a ajuta participanții să își dezvolte capacitatea de a lua decizii și managementul abilităților chirurgicale.

                Moderatorii acestui eveniment sunt Profesor Doctor Tiberiu Bățagă și Profesor Doctor Karl Stoffel de la Universitatea Basel și Kantonsspital Baselland din Elveția.

Anton Doru

Comentează cu Facebook