Apel pentru sprijinul echipei City’us Tîrgu-Mureș

În ședința din 1 noiembrie, Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a dictat două sancțiuni clubului nostru: penalizarea cu 4 puncte în clasamentul Ligii 1 la futsal și interzicerea transferurilor sau legitimarea jucătorilor la echipă. Aceste sancțiuni vin ca urmare a două dosare aflate pe rolul comisiei, restanțele financiare către jucătorul Csala Zsolt și către clubul FK Od. Secuiesc, pentru împrumutul jucătorului Szocs Laszlo în returul sezonului 2015-2016.

Astfel, în acest moment, City’us cade pe ultimul loc al clasamentului, cu -1 punct. Dacă până la data de 22 noiembrie nu vor fi achitate restanțele în cauză (aprox. 15.000 lei plus penalizări), vor fi aplicate noi sancțiuni, în speță vor fi scăzute alte puncte.

Mai mult, momentan, formația noastră nu va mai fi programată la jocurile oficiale până la achitarea baremului de arbitraj de la partida cu Sepsi Sf. Gheorghe. Astfel, dacă până luni, 6 noiembrie, suma restantă nu va fi plătită, City’us nu va fi programată la partida de marți cu Imperial Wet Miercurea Ciuc. Iar la două neprogramări, clubul va fi exclus din competiție.

Din păcate, situația clubului este aproape de colaps, din cauza lipsei resurselor financiare. Iar săptămâna viitoare este decisivă în ceea ce privește supraviețuirea formației.

“Este momentul să facem un apel către toți cei care au fost alături de această echipă și s-au bucurat de performanțele obținute, să sprijine clubul pentru a ieși din această situație extrem de dificilă. Nu credem că am deranjat pe cineva, doar am luptat pe plan sportiv pentru Tîrgu-Mureș.” afirmă conducerea Clubului într-un comunicat.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.