Arafat va fi decorat de ambasadorul Franței

raed arafatExcelenţa Sa domnul Philippe GUSTIN, Ambasadorul Franţei în România, va conferi distincţia de Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare domnului Raed ARAFAT, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, în cadrul unei ceremonii organizate la Reşedinţa Franţei, joi, 17 octombrie, de la orele 18.00. Aceasta înalta distinctie recompenseaza angajamentul domnului Raed Arafat în domeniul sanatatii publice.

Raed Arafat, născut pe 24 mai 1964 la Nablus (Palestina), este un medic specialist de medicina de urgenţă, român de origine palestiniană, care a înfiinţat şi coordonat SMURD în România.

În anul 2003, domnul Arafat a primit Ordinul Naţional « Pentru Merit » în gradul de Cavaler acordat de preşedintele României în exerciţiu din acea perioadă, Ion Iliescu, pentru întreaga activitate ştiinţifică şi de cercetare, pentru contribuţia deosebită la dezvoltarea şi promovarea tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor în România. A primit în 2005 de la Traian Băsescu, preşedintele României, aceeaşi distincţie în grad de Ofiţer, pentru eforturile depuse în salvarea oamenilor la inundaţii şi pentru eforturile depuse zi de zi pentru salvarea vieţilor a numeroşi români. În 2013, domnul Raed Arafat a primit premiul pentru «Omul Anului 2012», în cadrul unei gale anuale realizate de agenţia de presă Mediafax.

Sursa: Ambasada Franței la București

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.