Arestat pentru furtul unui telefon mobil

La data de 14.03.2017, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a fost sesizat cu privire la comiterea unui furt.
În fapt, unui minor, de 13 ani, în timp ce se afla în zona centrală a municipiului Tg. Mureş, i-a fost sustras telefonul mobil, în valoare de 2.100 de lei.
Imediat, în baza semnalmentelor oferite de către victimă, un echipaj de poliţie din cadrul Postului de Poliție Transporturi Tg. Mureș, a depistat în zona gării două persoane suspecte, de 19 şi 21 de ani.
Cu ocazia controlului corporal efectuat, asupra tânărului, de 21 de ani, a fost găsit un telefon mobil a cărei proveniență nu a putut-o dovedi şi care corespundea cu cel reclamat ca fiind furat.
Cele două persoane au fost conduse la sediul Poliției,unde în urma verificărilor desfășurate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, s-a stabilit că tânărul, de 21 de ani, este persoana bănuită de comiterea furtului.
Față de persoana în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, în arestul IPJ Mureș, urmând a fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg. Mureș, care va dispune în continuare.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Bine ca pentru fapte de corupție multi stau bine-mersy în funcții de conducere. Furtul telefonului,nu e o fapta buna, problema e ,ce facem cu cei care fura 18 milioane de romani !!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.