Arestat preventiv pentru nerespectarea măsurilor de arest la domiciliu

La data de 17 iulie a.c., un tânăr, de 19 ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, de instanţa de judecată, pentru nerespectarea obligaţiilor impuse prin Încheierea de luare a măsurii arestului la domiciliu.

Inculpatul a fost trimis în judecată pentru săvârşirea a două infracţiuni de tentativă de tâlhărie calificată, o infracţiune de complicitate la tâlhărie calificată şi o infracţiune de furt calificat.

În fapt, în seara zilei de 29 aprilie a.c., tânărul de 19 ani, împreună cu alte 3 persoane, folosindu-se de bâte din lemn, au întrebuinţat violenţe asupra unui bărbat, care se afla într-un autoturism parcat pe marginea unui drum de câmp, din municipiul Reghin şi i-au

sustras obiecte de îmbrăcăminte, bani şi un telefon mobil, cauzându-i un prejudiciu în valoare de 3.500 de lei.

La data de 5 mai a.c., în jurul orei 23.00, pe strada Mărului, din Reghin, inculpatul, împreună cu alte două persoane, cu ajutorul unor bâte, au provocat distrugeri unui autoturism şi ulterior au atacat 3 bărbaţi, unuia dintre aceştia sustrăgându-i suma de 350 de lei şi alte bunuri pe care le avea asupra sa.

Ulterior comiterii infracţiunii de tâlhărie, în noaptea de 5/6 mai a.c., tânărul de 19 ani, împreună cu un alt bărbat, a pătruns prin efracţie, într-un garaj, de pe strada Iernuţeni, din Reghin, de unde au sustras mai multe bunuri electrice/electronice, obiecte de îmbrăcăminte/încălţăminte şi mai multe genţi.

Inculpatul a fost ridicat de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Reghin şi depus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.