Arestaţi preventiv pentru comiterea unui furt

La data de 7 martie a.c., poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale –Poliţia Municipiului Tg. Mureş, au desfăşurat o percheziţie domiciliară la locuinţa unei persoane bănuite de furt.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că doi bărbaţi, ambii din Tg. Mureş, ar fi comis un furt în noaptea de 15/16 februarie a.c., dintr-o societate comercială din municipiu.

În fapt, cei doi bărbaţi, în noaptea de 15/16.02.2017, s-au deplasat cu un autoturism la o societate comercială din Tg. Mureş, au pătruns prin efracţie în spaţiul comercial, de unde au sustras o centrală termică, un termostat, o trusă de sudură pentru polipropilenă, un ciocan rotopercutor şi alte bunuri, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 6.850 lei.

În momentul de faţă, cei doi bărbaţi, de 31 şi 33 de ani, din Tg. Mureş sunt arestaţi preventiv, în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, fiind cercetaţi într-o altă cauză privind un furt din auto.

La data de 08 martie a.c., la solicitarea organelor de cercetare penală, Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg. Mureş, i-a prezentat pe cei doi bărbaţi, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, care a luat împotriva acestora măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.

La acţiune au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.