ASA a bătut acasă pe Gloria Bistrița

asaHeil, în minutul 36, șut din interiorul careului și Buhăescu, în minutul 72, reluare din 6 metri, au adus victoria în fața Gloriei Bistrița, unul dintre cei mai puternici adversari din serie. 3 puncte care duc formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău pe locul 3 al clasamentului, cu 16 puncte.

Oaspeții au început mai bine jocul de pe Trans-Sil și au ratat 3 situații bune de a marca în primele 20 de minute. Un moment important al jocului s-a petrecut în minutul 28, când Curtuiuș a primit roșu direct după o intervenție dură asupra lui Alex. Dan. Deschiderea scorului se petrece în minutul 36. După un atac prelungit, în apropierea careului, mingea ajunge la Heil care, singur cu Albuț, înscrie cu un șut plasat: 1-0.

La pauză, Ioan Ovidiu Sabău a fost nevoit să facă 2 schimbări, Romulus Miclea și Buhuși intrând în locurile lui Danquah și Bumba, ultimul accidentat. În partea secundă, chiar cu un om în minus, Gloria are câteva șanse de a egala, în special în urma unor lovituri libere din preajma careului. În minutul 57, Botoșer scoate excelent șutul lui Hlinca, iar Roșu trimite puțin pe lângă poartă. În minutul 72, Huiban pătrunde excelent pe dreapta, șutează la colțul lung, Albuț respinge în lateral și Buhăescu înscrie simplu din 6 metri: 2-0. În minutele de prelungire, Gugu are o intervenție imprudentă în careu și centralul dictează penalty. Feher transformă cu siguranță, pentru rezultatul final: 2-1.

În ultima etapă a turului, ASA Tîrgu-Mureș va evolua sâmbătă de la ora 11, în compania celor de la FC U Craiova, într-o partidă care se va disputa la Roșiorii de Vede.

Comentează cu Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.