ASA Tîrgu Mureș se retrage din campionat. Curtea de Apel Tîrgu Mureş s-a pronunțat în privința echipei mureșene

 

Luni, 5 februarie, a fost termen la Curtea de Apel Târgu Mureş, la care s-a pus în discuţie apelul formulat de ASA împotriva sentinţei de trecere la faliment. Curtea a rămas în pronunţare şi a amânat pronunţarea două săptămâni, în 19 februarie.

Astfel, conform hotărârii definitive a Curţii de Apel Tîrgu Mureş, pronunţată în şedinţa de luni, 19 februarie 2018, şi publicată pe portalul instanţelor de judecată, portal.just.ro, s-a respins apelul formulat de administratorul special al debitoarei Asociaţia Fotbal Club ASA 2013 Tîrgu Mureş împotriva deciziei intermediare pronunţată de Tribunalul Specializat Mureş, privind deschiderea procedurii de faliment a debitoarei susmenţionate.

Retragerea din Liga 2 se va face în săptămâna în care se reia campionatul. Până pe 19 februarie, ASA Târgu Mureş nu s-a retras din campionat, deoarece, legal, trebuia să aştepte sentinţa Curţii de Apel.

….

În 21 de etape desfăşurate în acest sezon în Liga 2, ASA Târgu Mureş a obţinut 9 victorii, 4 egaluri, 8 înfrângeri şi un golaveraj de 40-41, cu cele 31 de puncte acumulate încheind anul 2017 pe locul 8. Clubul nu-şi va mai continua activitatea din 2018.

 

Redacția

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.