Ați văzut ce scrie în PUNCTUL?

Săptămânalul de Mureș ”Punctul” ajuns la ediția cu numărul 687 analizează situația consumului de droguri în rândul tinerilor mureșeni. Detalii în paginile 2 și 3 semnate de Titi Dălălău.

”De ce să nu avem și noi faliții noștri?!” se întreabă subsemnata în opinia ei din pagina 1.Poate vă va pune pe gânduri!

Punctul Alb merge la…iar Punctul Negru merge la….Aflați din pagina 2.

O analiză a subsemnatei ”Despre bilingvismul în general și în școlile mureșene” găsiți în pagina 4.

Prof. Călin Crăciun caută răspunsul la întrebarea: ”Cine vrea să distrugă LPS-ul?” în opinia sa de pe pagina 5.

Paginile de sport aduc știri din echitație, karate și judo, cu detalii în paginile 6 și 7, semnate de Cristina Vancea.

De la Reghin transmite Imola Grama: 129 de ani fără Eminescu, lucrările de la ștrandul orașului, detalii în pagina 8. Despre cea de-a doua ediție a Festivalului de Operă Virginia Zeani ce începe azi, 18 iunie, la Reghin, vine cu detalii aceeași Imola Grama în pagina 12.

De la Luduș transmite Ioan A. Borgovan despre comemorarea lui Eminescu la cercul de artă al elevilor, alături de știrile care pun Punctul pe i, cu detalii în pagina 9.

De la Sighișoara aflăm despre Regalul menestrelilor în Cetate, o avanpremieră la Săptămâna Haferland și un spațiu de joacă în Grădinița PP nr.2, cu detalii în pagina 10.

De la Târnăveni transmite Mircea Barbu despre singurul român la Congresul Mondial al Dansului și premiile pentru elevii de la școala din Dâmbău la faza națională a Olimpiadei de lectură! Detalii în pagina 11.

Cei care doresc să-și achiziționeze bunuri scoase la licitație au la dispoziție anunțurile executorilor judecătorești în pagina 11.

Tot azi e prima zi când pensionarii târgumureșeni de peste 55 de ani își pot reînnoi abonamentele pentru transportul în comun, cu aceleași documente și contra sumei de 5 lei, ca în ianuarie!

Lectură plăcută!

EM

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.