Aurel Bucur pune degetul pe rană, la Praid

Salina-PraidDirectorul Societății Naționale a Sării SALROM, Aurel Bucur, a declarat sâmbătă, la Praid, că există întârzieri în semnarea contractului cu Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), iar lucrurile trebuie urgentate, pentru că iarna a început.

,,Din păcate, suntem în întârziere de a semna contractul cu CNADNR. Spre surprinderea mea; din nefericire, autoritățile române au avut ceva schimbări în cadrul conducerii CNADNR și, deși m-am întâlnit de câteva ori în luna august și în luna septembrie, suntem deja în luna octombrie și nu avem un contract încheiat. Va avea loc negocierea la bursă pe 7 octombrie, sperăm să încheiem contractul și să recuperăm timpul pierdut”, a afirmat Aurel Bucur, în cadrul unei întâlniri cu presa pe care a avut-o la sediul Salinei Praid.

Directorul SALROM și-a exprimat speranța că va exista o colaborare bună cu CNADNR, în condițiile în care a crescut cantitatea de sare solicitată, de la 250 de mii la 400 de mii de tone.

,,Avem niște capacități de derulare și niște cantități pe care nu putem să le depășim, cu toate eforturile supraomenești pe care am vrea să le facem. Totodată, a crescut cererea cantității de sare de către CNADNR de la 250 mii de tone la 400 de mii de tone pentru acest sezon, probabil impulsionați și de anunțul meteorologilor că va fi o iarnă foarte grea. Sper să facem față. Noi avem peste o sută de mii de tone depozitate deja în cele șapte saline ale noastre, dar va trebui să ne mișcăm foarte repede și sper să am tot sprijinul și colaborarea celor de la CNADR”, a spus Aurel Bucur.

El a punctat că, din fericire, partenerii tradiționali din Ungaria și Slovacia și-au făcut deja stocuri de sare, o întârziere fiind semnalată doar în semnarea contractului cu partenerii din Serbia.

,,Avem o situație relativ fericită, pentru ca vecinii noștri din Ungaria și Slovacia, principalele două țări învecinate care sunt deszăpezite cu sare din România, și-au făcut deja stocuri – 50 de mii de tone în Slovacia, 50 de mii de tone în Ungaria. Din păcate, în Serbia, alt partener tradițional, s-a purces târziu la demararea încheierii contractelor. (…) Dar sperăm totuși să depășim aceste sincope. Am în vedere că noi ne-am pregătit, având istoricul anilor precedenți, unde la Salina Praid, spre exemplu, erau cozi interminabile, de la 80 de camioane în sus, anul acesta sperăm să nu mai avem”, a precizat directorul SALROM.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

0 Comentarii

  1. Ar fi interesant sa va informati asupra pretului de vanzare a sarii de drumuri pentru CNADNR care este cu 50 la suta mai mare decat pretul practicat la export. De cele mai multe ori pretul sarii la export cu transportul sarii pana la granita (cu Ungaria sau Serbia) suportat de catre subunitatile SALROM ,este cu mult sub pretul impus bineficiarilor interni (incusiv CNADNR). Oare acest lucru se intampla numai pentru ca ne sunt dragi clientii externi sau este vorba de ceva afaceri dubioase la mijloc? Acest lucru se intampla de ani buni. Si ne mai intrebam de ce deszapezirea este foarte scumpa in Romania comparativ cu alte tari(inclusiv Ungaria).Pana si sarea vanduta de la Ocna Dej catre combinatul de produse clorosodice din Ungaria BOSOCHEM( care este aceeasi sare ca si sort si calitate cu cea vanduta ca sare pentru deszapezire) are un pret la jumatatea pretului practicat pe piata interna,si asta in timp ce combinatele similare din Romania au dat sau sunt pe cale sa dea faliment( UPSOM Targu Mures sau mai nou OLTCHIM Ramnicu Valcea).Oare aceste lucruri nu sunt cunoscute la nivelul decidentilor din aceasta tara? Cand se va stopa acest jaf sistematic al acestei resurse cu care dumnezeu ne-a daruit? Cand va fi stopata hotia condusa de Bucur Aurel directorul general SALROM impus prin trafic de influenta de Hrebenciuc?

  2. Un prim pas s-a facut azi cand DNA l-a saltat pe diretorul de la Ocna Dej pentru luare de mita si sa speram ca vor merge mai departe spre varful mafiei din SALROM conduse de spagarul sef Bucur Aurel. Acum ca Hrebenciuc care il proeja este la puscarie, DNA sa-si faca datoria pana la capat si sa-i bage la puscarie pe toti cei ce au jefuit SALROM in frunte cu Bucur Aurel,Voicu Adrian ,Seprodi Zoltan si alti ticalosi care nu se dau in laturi de la nimic cand este vorba de spagi.

  3. Cel mai mare ticalos din SALROM nu este altul decat borfasul JIANU DUMITRU liderul Federatiei Sindicale SALROCA care a mintit, inselat si vandut interesele legitime ale tuturor membrilor de sindicat din toate sucursalele si sediul central cand, la intelegere cu directorul Tanasie Marius mentorul sau de la EM Valcea, a facut pact cu diavolul Hrebenciuc pentru a fi numit director general la SALROM liderul de sindicat cu 15 oameni, sef de formatie peste12oameni(maistru) paranoicul mafiot BUCUR AUREL de la Salina Targu Ocna. Pentru a nu lasa nici o urma de indoiala in randul viceliderilor din SALROCA Jianu D-tru a organizat o intalnire cu Hrebenciuc la care a chemat si cativa vicelideri de la subunitati pentru a da greutate intelegerii. BUCUR AUREL , mafiotul marca Hrebenciuc, a avut grija sa-l multumeasca din plin pe Jianu D-tru , dar sa nu va inchipuiti ca a uitat cumva sa-l multumeasca si pe directorul Tanasie Marius care intre timp l-a convins si pe directorul MIHUT GEORGEL de la Ocna Dej sa faca plecaciuni ca semn de supunere si colaborare cu noul mafiot sef al SALROM. La Salina Slanic Prahova era director interimar Soare Liviu ( angajat si pus director peste noapte de catre directorul SEPRODI ZOLTAN pentru o spaga de 5000 EURO ), un mai vechi fost coleg de la Salina Targu Ocna al lui Bucur Aurel . La Salina Targu Ocna ,peste noapte, fara concurs si fara nici o experienta in domeniul exploatarii sarii ,a fost angajat cumatrul lui Bucur Aurel alcoolicul condamnat penal GOAGA DANIEL si pus director interimar ( fara respectarea prevederilor Statutului de Organizare si Functionare al SALROM ) desi la aceasta salina exista specialisti adevarati cu multi ani de experienta recunoscuta in toata societatea, dar care nu aveau merituoasele calitati de alcoolic , condamnat penal si cumatrul lui Bucur Aurel. La Salina Praid contolul era detinut cu mana forte de o alta lichea penala director Seprodi Zoltan care intre timp la solicitarea politica a UDMR a fost numit director general adjunct,si caruia nu ia fost greu sa se prinda in hora fratiei pentru ca la randul sau fusese coleg de sindicat cu Bucur Aurel. La Salina Cacica si la Salina Ocna Mures au fost schimbati rapid directoriii cu fosti lideri de sindicat agreati atat de Jianu D-tru cat si de Bucur Aurel. Nu trebuie uitat un alt director penal din sediul central si anume TORPENYI FRANCISC fost lider de sindicat la Salina Dej. Astfel reteaua mafiota a provenitilor din randul liderilor de sindicat pastoriti de Jianu D-tru s-a incheiat ,dar pentru a fi completa reteaua penalilor mafioti se inchide cu ,,PROFESORUL” VOICU ADRIAN care este veteranul incontestabil al mafiei din SALROM.
    Pana in prezent DNA a dat un semnal ca si-a atintit atentia si asupra jafului in stil mafiot din SALROM si l-a saltat pe Mihut Georgel de la Ocna Dej pentru mita primita si descoperita in ancheta ,,Transferoviar”. Se stie de implicarea spagarului sef Bucur Aurel prin luare de mita in acelasi dosar si asteptam continuarea anchetei. Consideram ca DNA va ancheta cat mai curand jaful de milioane multe de EURO pri contracte de livrare a sarii la export la preturi de 50% din preturile practicate pe piata interna. sa fie luate la puricat contractele centralizate cu dedicatie pentru achizitii materiale pentru productie, achizitii echipamente si utilaje, achizitii de lucrari si servicii,achizitii echipamente de lucru si protectie,achizitii de servicii medicale pentru tot personalul societatii la preturi care au in componenta si parandaratul consistent. Totul este controlat si vamuit. Daca are cineva curajul sa comenteze sau sa se opuna sistemului, este dat pe mana pitbulului consilier juridic BRAILEANU RADU CRISTIAN care este platit cu 11000 RON/luna, fara sporuri si prime,. si drept bonus Bucur ASurel ia permis sa lucreze de acasa si sa fie pontat fictiv zilnic timp de 3 luni. Acest jurist nu a reprezentat niciodata in instanta interesele reale ale societatii ci si-a negociat spaga si a reprezentat interesele celor cu care SALROM era in proces.(procesul fostului director general Nicolaescu Marcel care a cerut daune de 1 500 000 RON de la SALROM iar juristul Braileanu a pledat alaturi de avocatii lui Nicolaescu in favoarea acestuia) in Am prezentat succint reteaua mafiota a SALROM condusa si perfectionata de para-psihopatul Bucur Aurel campion la scuipat afise electorale marca Hrebenciuc si mai nou marca Ponta. Daca tot a inceput DNA sa faca curatenie, sper sa -i salte pe toti mafiotii ,hotii si spagarii din SALROM si la ,,OCNA” cu toti cei ce au jefuit fara rusine aceasta societate si si-au batut joc de demnitatea salinarilor.

  4. In cadrul SALROM este d-na Camelia Fasie , o consiliera juridica de exceptie ,cu experienta de peste 20 de ani in sistemul sarii, care incearca sa tina piept acestui mafiot sef nr,1 Bucur Aurel si camarilei sale de nelegiuiti pusi pe jaf ca-n codru, umilit si calcat in picioare demnitatea celor ce au indrazneala sa li se opuna sau sa nu execute intocmai ordinele fara acoperire legala ale acestor ticalosi. Aceasta jurista a facut o plangere prezentand date concrete si anexe cu documente care dovedesc fara loc de tagada abuzurile instaurate in SALROM odata cu numirea la conducerea acestei societati a paranoicului Bucur Aurel . Toate aceste mizerii sunt acoperite prin juristul Braileanu Radu transformat in avocatul mafiei din SALROM. Plangerea facuta de catre jurista Camelia Fasie a fost inaintata catre Ministerul Economiei, Fondul Proprietatea, Consiliul de Administratie, AGA, Federatia sindicala SALROCA s.a. Desi aceasta sesizare este facuta de mai bine de doua luni , nici un organism cu raspundere din cele enumerate mai sus nu au avut curiozitatea de a dispune o verificare externa a celor sesizate si ca atare nu au dat nici un raspuns. Atat de putred este acest sistem de stat incat chiar nu mai intereseaza pe nimeni sa opreasca aceasta debandada organizata de acest mafiot Bucur Aurel ? Sau sunt manjiti cu totii si atunci asa se explica nepasarea de care au dat dovada cel putin pana acum ? Noroc cu cei de la DNA care mai fac sa tresara ,dar nu rea tare , acesti hoti, spagari si mizerabili mafioti din SALROM organizati de Bucur Aurel , omul lui Hrebencic si mai nou al lui Benea de la Bacau Oare cat vor mai continua nestingheriti acesti hoti din SALROM si cat va mai dura pana cineva sa opreasca acest jaf ? La Gherla cu toti acesti ticalosi !!!!!!!!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.