Autoritățile sunt pregătite să intervină pe drumurile județene

Toate utilajele sunt pregătite să intervină pe drumurile județene, așteptând doar ordinul de intervenție, a declarat luni într-o conferință de presă președintele Consiliului Județean Mureș, Peter Ferenc. Potrivit acestuia, contractele de deszăpezire sunt semnate pentru toate tronsoanele de drum județean administrate, iar ordinul de începere s-a dat de săptămâna trecută.

“A sosit iarna, pot să vă spun că utilajele sunt deja cu motoarele pornite, deci s-au semnat deja de mult contractele de deszăpezire, pot să vă spun că deja s-a dat ordinul de începere săptămâna trecută, deci azi-dimineață toată lumea era cu motoarele pornite și așteaptă în ce moment depășește zăpada acel nivel în care trebuie intervenit și toate utilajele vor fi pe drum, ca să intervină pe toate drumurile județene”, a declarant Peter Ferenc.

Potrivit reprezentanților instituțiilor județene responsabilile, până acum nu au fost semnalate probleme deosebite, legate de ninsoare, astfel că se circulă normal, dar în condiții de iarnă.

Comentează cu Facebook