“Auzul este un dar, nu îl ignora”- simpozion organizat de SCJU Târgu Mureș

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 29 noiembrie 2019, ora 16.00 în sala de evenimente Melodia Events, din cadrul Complexului Weekend, Târgu Mureş. 

Evenimentul va debuta cu un moment emoţionant, prilejuit de întâlnirea cu pacienţii, copiii şi adulţii care au fost trataţi în cadrul Programului Naţional de Sănătate de “Tratament al surdităţii prin proteze implantabile”, în cadrul Secţiei Clinice ORL a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş.

Tot în prima parte a Simpozionului va fi prezentat Centrul de implant cohlear din cadrul Secţiei Clinice ORL, precum şi rezultatele în ultimii 5 ani.

Simpozionul “Auzul este un dar, nu îl ignora” va continua şi în ziua de 30 noiembrie cu sesiunile ştiinţifice, la care vor participa medici specialişti neonatologi, pediatri, ORL, neurologie pediatrică, medicină de familie şi vor fi abordate subiecte precum screeningul auditiv, metodologia de diagnostic a hipoacuziilor, tehnici chirurgicale pentru tratamentul surdităţilor, reabilitare auditivă, potrivit unui counicat al Biroului de presă al SCJU.

Comentează cu Facebook