Avansări în grad la IPJ Mureș

Astăzi, 3 decembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mureş, în cadrul unei ședințe festive, prilejuite de sărbătorirea Zilei Naţionale a României, 1 Decembrie, 21 de polițiști din cadrul instituției au fost înaintați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

La data de 3 decembrie a.c., într-un cadru festiv, alături de reprezentanţii structurilor profesionale, poliţiştii mureşeni au sărbătorit Ziua Naţională a României.

Pentru rezultatele profesionale deosebite obţinute în anul 2019, prin Dispoziţie a Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, au fost înaintaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim în gradul profesional deţinut 9 ofiţeri de poliţie şi 12 agenţi de poliţie.

De asemenea, pentru rezultate deosebite obţinute în activităţile profesionale, au fost recompensaţi prin mulţumiri scrise 185 de poliţişti, iar prin felicitări scrise 20 de poliţişti.

În acest cadru solemn, conducerea inspectoratului a felicitat toţi poliţiştii, atât pe cei care au fost avansați, cât şi pe cei care au fost recompensaţi prin mulţumiri şi felicitări scrise.

 

Comentează cu Facebook