fbpx

AZO intră în revizie tehnică generală

a42faf331aAzomureş Tîrgu Mureş, cel mai important producător de îngrăşăminte pentru agricultură din România, anunţă startul reviziei tehnice generale. În perioada 18 august – 12 septembrie 2014 activitatea de producţie de pe platforma Azomureş va fi sistată pentru efectuarea unor lucrări de reparaţii şi modernizări ale instalaţiilor: de natură mecanică, edilitare, de curăţare şi reparare a echipamentului tehnic din instalaţii. Pentru realizarea obiectivelor sunt implicaţi angajaţi din departamentele de mentenanţă ale companiilor ce au puncte de lucru pe platforma Azomureş.

În paralel cu revizia tehnică generală se vor derula şi investiţiile de modernizare a secţiilor de producere Amoniac, Uree, Azotat de Amoniu şi NPK a căror termen de finalizare este sfârşitul anului 2015.

Prin modernizările şi reparaţiile din timpul reviziei generale se urmăreşte eficientizarea activităţii pe platformă odată cu repornirea instalaţiilor, la mijlocul lunii septembrie. Pentru revizia tehnică generală din 2014 a fost alocat un buget de 12 milioane de Euro. Strategia Azomures prevede punerea în aplicare a unui plan de întreţinere preventivă în vederea reducerii costurilor operaţionale.

Pe perioada desfăşurării reviziei generale utilizatorii produselor Azomureş vor putea găsi îngrăşăminte pentru agricultură la distribuitorii autorizaţi din toată ţara, unde există stocuri din fiecare sortiment comercializat, anunţă Biroul de presă Azomureş.

 

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW