Azo, sponsorul Academiei de fotbal „Gheorghe Hagi”

azomures combinatAzomureș Tîrgu Mureș, cel mai important producător de îngrășăminte pentru agricultură din România, a încheiat un parteneriat cu Academia de fotbal “Gheorghe Hagi”.

Parteneriatul dintre Azomureș și Academia de fotbal “Gheorghe Hagi” din localitatea Ovidiu, județul Constanța vizează fertilizarea terenurilor de joc din cadrul complexului sportiv. Azomureș a pus la dispoziție îngrășământ complex NPK 16-16-16 ce a fost aplicat pe suprafețele de joc cu gazon natural de la Academia de fotbal “Gheorghe Hagi”. “Este o onoare pentru Azomureș, singurul producător din România de îngrășământ de tip NPK, să încheie parteneriatul cu Academia de fotbal “Gheorghe Hagi”. Produsele noastre, destinate în special agriculturii, se pretează excelent și pentru întreținerea gazonului natural astfel că sportivii Academiei și cei care vor evolua în partidele disputate acolo vor avea la dispoziție o suprafață de joc de cea mai bună calitate” a declarat Mihai Aniței, director general al Azomureș.

În următorii trei ani Azomureș va livra Academiei de fotbal “Gheorghe Hagi” îngrășămintele necesare fertilizării terenurilor din complexul sportiv în funcție de anotimp și de graficul stabilit de administratorii bazei. Detalii despre activitatea Academiei de fotbal “Gheorghe Hagi” puteți găsi la adresa: www.academiahagi.ro

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.