Balul Palatului, peste 128 de zile!

Cea de a treia ediție a prestigioasei manifestări artistice, Balul Palatului, unde va răsuna din nou tradiționalul îndemn Alles Walzer sau Poftiți la vals! este programată pe miercuri, 20 noiembrie 2019, în Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu Mureș.

Biletele se pot rezerva la numărul de telefon 0745 053 976. Biletele la preț Early Booking se pot achiziționa în limita stocului disponibil până pe 30 august 2019.

Biletele costă 180 de lei la galerie, rândul 1 de scaune,. balcon , rândul 1 de scaune, sau 210 lei loc pe scaun pe scenă. Rezervarea unui bilet include și invitația la dineul oferit de organizatori. Accesul copiilor până la 8 ani este gratuit, dacă stau pe același loc cu părinții.

Vor putea fi admirate suite de dansuri prezentate de formații de debutanți, profesioniști și seniori în acordurile Orchestrei Filarmonicii Târgu Mureș.

Nu vor lipsi nume importante ale muzicii românești de la Opera Națională Română Cluj Napoca și de la Opera Maghiară din Cluj Napoca, care vor interpreta arii celebre acompaniate de Orchestra Filarmonicii Târgu Mureș sub bagheta dirijorului argentinian , stabilit la Viena, Pablo Boggiano.

Corpul de balet al Operei Naționale Române Cluj Napoca va face deliciul publicului. Coregrafii programului sunt Katalin și Marton Janos Somodi de la Clubul Sportiv Dance Art.

Recitaluri, demonstrații de dans, parade ale costumelor și multe surprize vor asigura un spectacol unic și de neuitat, promit organizatorii.

Vom reveni cu meniul dineului și codurile vestimentare!

Comentează cu Facebook