Bărbat cercetat după ce ar fi împuşcat doi câini

catel-pusca

La data de 30 octombrie 2016, ora 16.49, Poliţia municipiului Sighişoara a fost sesizată telefonic, despre faptul că pe malul râului Târnava Mare, la intrare în satul Seleuş, au fost împuşcaţi doi câini.
La data de 30 octombrie 2016, în jurul orei 16.30, un bărbat, de 41 ani, din comuna Daneş, în timp ce se afla cu oile la păşunat, în apropierea râului Târnava Mare, la intrare în localitatea Seleuş, a observat că două persoane necunoscute, cu arme de vânătoare, i-au împuşcat doi câini, care se aflau la aproximativ 10 metri de turma de oi, după care au urcat într-o maşină de teren de culoare verde şi au plecat.
În urma cercetărilor desfăşurate la faţa locului de către poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-a reuşit identificarea unei persoane bănuite de comiterea faptei, ca fiind un bărbat, în vârstă de 68 de ani, domiciliat în municipiul Sighişoara.
În fapt, a reieşit că bărbatul a participat împreună cu un alt bărbat la o partidă de vânătoare în grup restrâns, în baza unei autorizaţii eliberate de o asociaţie de vânătoare şi pescuit sportiv.
Înainte de încheierea partidei de vânătoare, aflându-se pe malul râului Târnava Mare, bărbatul, de 68 de ani, a făcut uz de armă asupra a doi câini aparţinând persoanei vătămate care se afla cu oile la păşunat.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de armă letală fără drept şi practicarea tirului pe animale domestice.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.