Bărbat găsit mort în fața casei, după o seară de beție cu un vecin

Un bărbat de 59 de ani din județul Mureș a fost găsit mort în faţa casei sale.

Avea pe față, dar și la nivelul gâtului, răni şi urme de violență, spun criminaliştii. Anchetatorii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă şi au audiat, până acum, mai mulţi martori.

Bărbatul de 59 de ani locuia singur, nu era căsătorit şi muncea cu ziua prin sat sau la câmp. Un vecin l-a găsit luni dimineaţă fără suflare, în faţa casei, şi a alertat pe toată lumea. Când au văzut că omul nu mai respiră, localnicii au chemat poliţia.

Criminaliştii veniţi la faţa locului au găsit, pe trupul victimei, urme de violenţă, mai ales în zona capului. Merg pe varianta unei crime, dar, deocamdată, încearcă să strângă toate informaţiile. Martorii le-au declarat polițiștilor că duminică seara victima s-a aflat în compania unui alt bărbat. Ipoteza unui scandal, urmat de moartea victimei, nu este exclusă.

Trupul a fost transportat la medicină legală pentru a se stabili exact cauzele morţii. Poliţiştii audiază şi la acesta oră mai mulţi martori.

La audieri a fost adus şi un bărbat cu care, duminică seara, victima s-ar fi văzut, însă acesta a declarat că omul era în viaţă când a plecat spre casă. În zonă nu se află camere de supraveghere care ar putea ajuta ancheta.

Sursa: Stirile Protv

Comentează cu Facebook