BC Mureş a pierdut la Sibiu

bc

Tigrii au reuşit un prim sfert excelent, în care au etalat o apărare foarte agresivă, au punctat din aproape orice poziţie. Căpitanul Lázár a fost stăpânul inelului propriu blocând de câteva ori aruncările lui Cooper. Am primit doar 9 puncte în primele zece minute.

În sfertul al doilea Sibiul a găsit un pic mai uşor drumul spre coşul nostru, totuşi am menţinut un avantaj de 7 puncte la pauză.

În sfertul al treilea în numai trei minute oaspeţii au egalat prin coşul lui Cooper, apoi după un schimb de triple Djapa – Hardy, tot americanul i-a adus pe oaspeţi în avantaj. 5 puncte consecutive ale lui Barham ne-au ţinut în meci, dar din păcate la sfârşitul sfertului elevii lui Szászgáspár Barnabás au căzut şi fizic după care şi moral.

Sibienii au început ultimul sfert cu un avantaj de 9 puncte, mârindu-şi ecartul la 11 după o perioadă de revenire al tigrilor.

În echipa noastră doar Mohammed (24p) şi Martinic (14) au trecut de 10 puncte, Lázár a avut 6(!) capace, iar Barham a terminat cu câte 9 puncte şi recuperări. Din păcate Kalve a terminat cu nici un punct marcat şi doar o singură încercare în 16 minute de joc, iar Djapa a vut 5 puncte în aproape 27 de minute petrecute pe teren.

De la oaspeţi s-au evidenţiat Hardy şi Mijajlovic.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.