Berzele din Dumbrăvioara, online din nou

 

 

„Grupul Milvus” din Tîrgu Mureş a repornit azi, după o defecțiune tehnică, camera video din primul cuib de barză monitorizat online în România. Acesta este amplasat la Dumbrăvioara şi a lansat totodată un concurs pentru cei care vor trimite cel mai rapid un print screen cu primele berze care vor vizita acel cuib.

Sunt 5 premii pentru cei care vor vedea prima barză sosind în cuib, deja fiind semnalată prezenţa lor în zona localităţii Cipău. La Dumbrăvioara sunt 14 cuiburi, din care 12 sunt locuite.

„Anul trecut am fost aproape 35 de mii  de oameni care ne-am uitat, avizi, la ce se întâmplă pe ecranele computerelor, laptopurilor sau a telefoanelor. Evenimentele din cuibul de barză de la Dumbrăvioara – amenajarea cuibului, depunerea ouălor, creșterea puilor – sunt tot atâtea evenimente care ne ajută să înțelegem mai bine lumea naturală. Așa că începem, din nou, vânătoarea primelor print-screen-uri cu reîntoarcerea berzelor. Fii primul care ne trimite o barză în cuibul de la Dumbrăvioara pe adresa iulia.vizi@milvus.ro și vei câștiga un premiu din partea noastră”, se arată pe siteul grupului Milvus.

 

Cristina Vancea, sursa: milvus.ro

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.