Braconaj în stil mare

braconaj-plase

9 plase de pescuit din fir textil a câte 50 metri fiecare, o barcă pneumatică şi 16 kg de peşte, deţinut fără documente legale au fost descoperite de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş în urma unui control în trafic

La data de 09 noiembrie 2016, un poliţist de ordine publică de la Poliţia oraşului Sângeorgiu de Pădure a oprit în trafic un autoturism, condus de un bărbat, de 33 de ani, din judeţul Vâlcea.
Cu ocazia efectuării unei verificări în interiorul autoturismului, poliţiştii au descoperit 9 plase de pescuit, din fir textil a câte 50 metri fiecare, 16 kg de peşte din rasele şalău, avat, plătică şi caras şi o barcă pneumatică cu vâsle, fără documente legale.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor ori produselor din peşte, obţinute din pescuit.
Cele 9 plase de pescuit, barca pneumatică şi întreaga cantitate de peşte au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

3 Comentarii

  1. Asteptam vesti in continuare,tineti-ne la curent

  2. E MAI MULT DECIT 100 DE KG ACOLO, RESTUL DE LA 16 KG IN SUS L-AU LUAT POLITISTI CU SIGURANTA. OAMENI BUNI, CHIAR CREDETI CA SINTEM ASA DE PROSTI SA NU STIM IMAGINAR CAM CIT CINTARESTE 16 KG DE PESTE. 16 KG DE PESTE O PUI INTR-O PUNGA DE UN LEU

  3. Corect Calin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.