Cadouri de paşti de la Jandarmi

În spiritul Sfintelor Sărbători Pascale, jandarmii mureșeni au oferit sprijin unor persoane cu posibilități materiale reduse.

Cadrele Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş au consimţit, prin intermediul unei contribuţii benevole în bani, la ajutorarea unor persoane vârstnice cu dificultăţi materiale. Încercăm astfel, în fiecare an, cu ocazia sărbătorilor creștine, să întindem o mână de ajutor persoanelor aflate în dificultate și să aducem un strop de lumină în sufletele semenilor.
Astfel, joi 13 aprilie a.c., reprezentanţi ai unităţii s-au deplasat în municipiul Târgu-Mureş, la domiciliul a 6 persoane vârstnice, care-și duc traiul în singurătate, pentru a le oferi ajutoare constând în produse alimentare care nu ar trebui să lipsească de pe masa oricărui creștin. Gestul jandarmilor a fost primit cu emoţie şi lacrimi de bucurie.
Cea mai mare sărbătoare a creştinătăţii, Învierea Domnului, oferă comenzii Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureş, prilejul de a adresa mureșenilor, gînduri bune, urări de sănătate, bucurie şi linişte sufletească, alături de tradiţionala urare: Hristos a Inviat!

Sărbători fericite și în siguranță!

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.