Călătorie gastronomică în timp la Miercurea Nirajului cu Chef Szőcs Előd
Călătorie gastronomică în timp la Miercurea Nirajului cu Chef Szőcs Előd

Călătorie gastronomică în timp la Miercurea Nirajului cu Chef Szőcs Előd

 Decembrie este pentru toți o perioadă a sărbătorilor și ocaziilor speciale. Nu va fi altfel nici la Murok, unde Chef Szőcs Előd îl va înlocui pe Moș Nicolae  pe data de 7 decembrie, de la ora 18:00, și ne invită la o aventură gastronomică  cu mai multe feluri de mâncare, inspirată din secolul al XVII-lea, combinată cu o lansare de carte. 

Dacă ești curios să afli ce fel de masă poate fi pregătită din ouă  sau dacă vrei să știi dacă chișleagul  se mănâncă sau se bea, te invităm să ni te alături și să descoperi bucatele franciscane în interpretarea lui Szőcs Előd! 

Pe meniu se vor regăsi:
Supă – Carne de vită cu hrean
Fel principal – Friptură acrișoară
Desert – Budincă de orez prăjită

 Cartea de bucate va fi disponibilă și poate fi achiziționată la fața locului.

Locurile sunt limitate.