Campanie de prevenire a furturilor la Weekend

weekendSub denumirea „Asigură-ţi o zi frumoasă” poliţia mureşeană organizează o campanie de prevenire a acţiunilor antisoociale pe perioada verii, în Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul” , cunoscutul „Weekend” din Tîrgu Mureş.

În sezonul estival în medie 7.000 de persoane îşi petrec ziua la Weekend, dar nu sunt rare nici recorduri de peste 10.000 persoane pe zi. Diverse spectacole în aer liber, discoteci, concursuri şi reprezentaţii sportive, staţia de radio proprie – Radio Vacanţa atrag mii de mureşeni, dar şi străini la Weekend.

În fiecare an, aglomeraţia de autoturisme din jurul complexului, neglijenţa unor proprietari, au dus la comiterea de furturi din auto pe timp de zi, prin spargerea geamului sau forţarea sistemului de închidere. Peste 90% din maşinile vizate au fost din alte judeţe, şi au fost furate bunuri lăsate în interior la vedere.

Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi Poliţia Tîrgu Mureş, cu sprijinul structurilor de jandarmi şi poliţie locală reia campania pentru prevenirea furturilor din autoturisme în perioada 1 iulie – 31 august 2014.

Autoturismele observate având în interior bunuri căutate de hoţi vor fi notate  pe o listă şi li se va lăsa pe parbriz câte un fluturaş cu mesaje preventive privind furturile din auto. (EM)

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.