CAPU’ DE BIZON, la Sala Mică

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță o nouă reprezentație a spectacolului CAPU’ DE BIZON de David Mamet, traducerea Bogdan Budeș, regia Theodor-Cristian Popescu, scenografia Bogdan Spătaru.
Reprezentația va avea loc joi 22 noiembrie 2018, de la ora 19.30, la Sala Mică. Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Nicu MIHOC, Ştefan MURA și Dan RĂDULESCU.
CAPU’ DE BIZON a participat la cea de-a XXV-a ediție a Festivalului International de Teatru “ATELIER” Baia Mare, unde actorii Nicu Mihoc și Dan Rădulescu au câștigat Ex Aequo Premiul pentru Cel mai bun actor.
Spectacolul va participa în această lună la Festivalul Internațional de Teatru de la Oradea.
CAPU’ DE BIZON (American Buffalo) este scrisă în anul 1976 fiind piesa care l-a consacrat pe Mamet. Piesa prezintă povestea lui Don, proprietarul unui magazin de vechituri care plănuieşte, împreună cu prietenii săi Bobby şi Teach, jefuirea unui client, colecţionar de monezi, care tocmai cumpărase din magazin o monedă veche cu cap de bizon (american buffalo). Don este de părere că cei 90 de dolari pe care i-a primit sunt prea puţini, aşa că vrea să îşi recupereze pierderea şi îl trimite pe Bob, “băiatul bun la toate”, să fure moneda. Acesta se întoarce cu o monedă cu cap de bizon, dar nu cu cea care trebuie…
Spectacolul este recomandat persoanelor cu vârsta de peste 14 ani!
Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate de la Agenţia de Bilete din incinta Palatului Culturii (de marți până vineri între orele 12:00 şi 17:30, tel. 0372 951 251)
De asemenea, Casieria din incinta Teatrului va fi deschisă de marți până vineri, între orele 9:00 şi 15:00 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, tel. 0365 806 865).
Spectatorii noștri au posibilitatea de a achiziționa biletele online pe platforma www.biletmaster.ro.

Comentează cu Facebook