Carduri de transport local pentru elevi, studenți și pensionari

Ultima prelungire a valabilității legitimațiilor de călătorie în transportul în comun, 31 martie 2019, se apropie de sfârșit. Pe siteul Transportului Local a apărut anunțul că începând din 14 martie se eliberează noile legitimații de călătorie pentru elevi, studenți și pensionarii de peste 55 de ani. Legitimațiile vor fi tip ”card”, tariful de emitere va fi de 10 lei, iar eliberarea se va face personal. Unde?
”Într-un comunicat ulterior vom preciza locațiile punctelor de eliberare a cardurilor și programul  de funcționare a chioșcurilor. ”- se spune în comunicat.

Documentele necesare se prezintă în original și în copie, după cum urmează:

Elevi:

Adeverință de la unitatea de învățământ pe care o frecventează (ORIGINAL) Actul de identitate (certificat de naștere petnru elevii sub 14 ani, carte de identitate pentru elevii peste 14 ani).Pentru elevii sub 14 ani care nu au carte de identitate, solicitarea cardului se va face de către unul dintre părinți sau tutorele legal al elevului care va prezenta actul de identitate

Studenți:

Carnetul de student vizat la zi. Cartea de identitate.

Pensionari:

Cartea de identitate. Cuponul de pensie  (ultimul cupon din anul 2019).

Cum arată cardul, când și cum va fi personalizat, cum va ajunge la solicitant, cu cât e mai bun decât cartonul de până acum, precum și cu alte detalii vom reveni în măsura în care le vom afla. ” Îţi vom trimite în curând un răspuns.”, mă încurajează cei de la Transport Local SA. (EM)

Comentează cu Facebook