fbpx

Câștigator inițial pentru centura Corunca-Ernei

Un pas inainte! Contestatia a fost respinsa, si avem castigator initial, pentru centura Corunca-Ernei.

A 2-a runda a contestatiei depusa de PROIECT-CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA a fost respinsa, si potrivit legii se poate semna cu castigatorul initial asocierea ROYAL CDV G2 + SPECIALIST CONSULTING. Totusi mai este o cale de atac la CAB, dar sansele sunt mici pentru un eventual succes ai contestatiei.

Mentionam ca licitatia este doar pentru re-proiectare, si nu contine executie. In perioada urmatoare vom vedea termenii anuntati pentru semnare contract si ordin de incepere.

Durata proiectarii este de 8+4+2=14 luni, deci abia in 2023 vom avea demarata licitatia pentru executie, licitatia care iarasi va dura 1 an de zile, deci cel mai devreme in 2024 putem vedea un utilaj. Totul depinde cat de bine se misca firma suceaveana (Royal CDV G2) cu proiectare.

Valoare estimata: 2.581.613,89 RON fara TVA

Durata contractului: „40 de luni de la data semnarii acestuia de catre ambele parti. 2. Durata de prestare a serviciilor – 38 luni, din care: – Elaborare Proiect Tehnic de Executie (P.T.E.) si Proiect pentru autorizarea executarii lucrarilor (P.A.C.) – 8 luni, de la Ordinul de incepere transmis de catre Beneficiar pentru aceasta etapa; – Asistenta acordata Beneficiarului pentru avizare CTE DRDP, CNAIR. MTIC, etc. – 4 luni de la predarea documentatiei tehnice. – Obtinere Autorizatia de Construire – 2 luni de la Ordinul de incepere transmis de catre Beneficiar pentru aceasta etapa; – Asistenta tehnica pe durata de executie a obiectivului – 24 luni de la Ordinul de incepere transmis de catre Beneficiar pentru aceasta etapa”

Fonduri: POIM

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW